بهترین لینک‌های هفته (۳۱)

ساخت وبلاگ

این لینک‌ها گزیده‌ای از مطالبی هستند که طی هفته در فضای محتوای فارسی مطالعه کرده‌ام.

اگر به توسعۀ فردی، یادگیری، مطالعه، نویسندگی و تولید محتوا علاقه‌مند باشید این مطالب برای شما مفید خواهند بود.

هفته ۳۱:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

♦ چرا می گوییم “من کمالگرا هستم” ؟

“برخی از افراد هستند از اینکه بیماری جسمی ای مانند دیابت، فشار خون بالا و یا میگرن دارند، خوشحال به نظر می رسند و با حالت خاصی می گویند من دیابت دارم، کلسترول خون من بالاست، سردردهای من میگرنی است. این افراد از داشتن این بیماری و گفتگو در مورد آن پاداش می گیرند، توجه می خرند.”

♦ زندگی خوب: “بهتر بودن، دشمن وضعیت فعلی است.”

 “انتخاب یعنی از دست دادن شادی. پس گاهی باید برای قادر به انتخاب نبودن سپاسگزار باشیم. “زندگی خوب” ممکن است در قدردانی از آنچه که در همین لحظه و الان داریم باشد، تمرکز روی آنچه که داریم در مقابل آنچه که نداریم.”

♦ پنج چرا – از تایچی اونو، تا اریک ریس، و اکنون ما

“اگر به هنگام بروز یک مشکل، ۵ بار سوالِ چرا را بپرسیم، می‌توانیم از علت‌های سطحی که در اولین نشانه‌ها به چشم می آیند فاصله بگیریم، علت‌هایی که ممکن است ما را گمراه کنند.”

⇐خواندن و نوشتن |وبلاگ‌نویسی :

♦ توییتر رشد فردی، راهی نو و متفاوت برای نوشتن در توییتر

 “چند باری سعی کردم نکات انگیزشی و حرف‌های مفید در توییتر بنویسم. اما مشتری نداشت. حلقه‌ای از یارانِ همراه و همدل نبود که توییت‌ها را ببیند و بخوانند و لایک کنند و بازنشر کنند و بال پرواز بدهند که به دست خریدارانش برسد. تا اینکه…”

♦ مقایسه خود با وبلاگ نویسان دیگر ممنوع! + سخنرانی تد در مورد خود واقعی

 “آیا واقعاً مقایسه خودمان با دیگر وبلاگ نویسان و نویسندگان کار درستی است؟ آثار و نتایج منفی این کار چیست؟ آیا این کار می‌تواند نتایج مفیدی به همراه داشته باشد؟”

♦ چرا همۀ ما به استعاره نیاز داریم؟

 “وقتی می‌گوییم: «در قلبم را به رویش بستم» از همان استعاره‌ای استفاده کرده‌ایم که توی ذهن ما بوده است؛ یعنی قلب را خانه‌ای در نظر گرفته‌ایم که کسی می‌تواند در آن ساکن شود یا بیرونش کنیم و در را به رویش ببندیم.”

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا |دیجیتال مارکتینگ و کپی رایتینگ:

♦ شما چند فالوور دارید؟!

” اگر بلاگر هستید، نویسنده هستید، یا به هر نوعی تولیدکننده ی محتوا هستید، خیلی به “تعداد” فالوور های خود اهمیت ندهید. به کیفیت روابطتان با آن ها اهمیت بدهید.”

♦ دیجیتال مارکتینگ داده‌محور چیست؟

“به استراتژی استفاده از داده‌های مشتریان برای بهینه‌سازی و هدفمند‌کردن پیام‌ها و خریدها از طریق کانال‌های ارتباطی با مشتریان، بازاریابی دیجیتال داده‌محور گفته می‌شود. این روند را می‌توان مهم‌ترین تحول اخیر در دنیای دیجیتال مارکتینگ دانست.”

♦ استراتژی استفادۀ بهینه از شبکه‌های اجتماعی رایگان

“هزینه‌های بسیار پایین راه‌اندازی و مدیریت کمپین‌های تبلیغاتی و اطلاع‌رسانی و جامعۀ بزرگ کاربران آن را به ایده‌آل‌ترین نقطه برای انجام آزمایش‌های متعدد و یادگیری نحوۀ مؤثر تعامل با کاربران تبدیل می‌کند.”

هفته ۳۰:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

♦ درس‌های رشد و توسعه

“در هر کاری که هستی، آموز‌ش‌دادن افرادی که پس از تو آمده‌اند، باعث بزرگ‌تر شدن تو می‌شود. تنها زمانی بزرگ می‌شوی که به بزرگ‌کردن دیگران هم اهمیت داده‌باشی.”

♦ معنای زندگی مهم‌تر است یا نتیجه‌ی آن؟

 “ما خالق زندگی خود هستیم. زندگی به‌خودی خود معنایی ندارد. این ما هستیم که برایش معنا می‌سازیم. مادامی که در جهت معنای شخصی زندگی خودمان گام برمی‌داریم، زندگی خود را زندگی کرده‌ایم.”

♦ برای افزایش عزت‌نفس‌تان لطفا جوگیر نشوید!

“آیا به جای حرفهای روشن، کلماتتان مبهم شده و حس‌تان است که در آن زمان حرف اول را می‌زند؟ شاید برای بعضی از شما این حس و حال آشنا باشد.”

⇐خواندن و نوشتن |وبلاگ‌نویسی :

♦ چرا مشکلات با مطالعه کردن حل نمی‌شوند؟

 “کتاب‌ها به ما یاد می‌دهند که دیگران در مواجهه با مشکل مشابه چه کرده‌اند و به چه نتایجی رسیده‌اند، منطق راه‌حل‌ها را می‌فهمیم، به احساسی که داریم بیشتر پی می‌بریم، افق دیدی بلندمدت‌تری پیدا می‌کنیم.”

♦ چگونه استعاره‌های قدرتمند بنویسیم؟

 “استعاره نه‌تنها مفهوم و مضمون نوشته را به‌طور غیرمستقیم گم نمی‌کند بلکه به فهم موضوعات پیچیده هم کمک می‌کند به‌این‌ترتیب نوشته کوتاه‌تر می‌شود چراکه نویسنده به توضیحات اضافه نیاز ندارد.”

♦ چرا باید زیاد بخوانیم و چرا باید بیشتر ازآنچه می‌خوانیم، بنویسیم؟

” این نوشتن است که ذهن را فعال و پویا نگه می‌دارد. بدون نوشتن حجم زیادی از مطالب خوانده‌شده به‌مرور از خاطرمان محو می‌شود.”

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا |دیجیتال مارکتینگ و کپی رایتینگ:

♦ جیگرِ کسب و کار شما چیست؟ پاسخ من: محتوا

“خوردن آب سالم در ظرف گلی یا سفالی یا آهنی قابل تحمل است ولی آب بی‌کیفیت در جام طلا هم قابل خوردن و آشامیدن نیست و هیچ انسان عاقلی آب گل‌آلود را حتی در گرانترین ظرف هم نمی‌نوشد.”

♦ تولید محتوا ( کپی، ترجمه، پالایش و خلق )

“کپی کردن محتوا نیز از نظر من گونه‌ای از تولید محتواست. ممکن است شما یک سایت خبری باشید و تنها کاری که قرار است انجام دهید این باشد که بهترین اخبار را از خبرگزاری‌های مختلف با ذکر منبع (مگر زمانی که صریحاً قید شده باشد به هیچ وجه حق کپی وجود ندارد ) در سایت خود کپی کنید.”

♦ ۵ ویژگی یک کپی رایتینگ خوب + سخنرانی ست گادین در تد

“کپی رایتر حرفه‌ای هیچ‌وقت سعی نمی‌کند خود را در جایگاه یک متخصص حرفه‌ای قرار دهد و از آن موضع با مخاطب حرف بزند؛ بلکه تمام تلاشش بر این است که مخاطب هنگام مطالعه نوشته او احساس کند که نویسنده در مقابل او ایستاده و مانند یک دوست برایش توضیح می‌دهد.”

هفته ۲۹:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

♦ کمی هم درباره‌ی مسائل روز

“هر وقت با بحرانی مواجه شدی و بخش زیادی از آن از دستت خارج بود، اما نمی‌توانستی آن را از ذهنت بیرون کنی، کاغذی بردار متن مصاحبه‌ای را بنویس که ده سال بعد، در مصاحبه با یک رسانه نقل می‌کنی.”

♦ متفاوت‌ترین تجربیات پدر تبلیغات دنیا

 “اکثر پدر و مادرها برای راهنمایی فرزندان خود به آنها توصیه می‌کنند که از «این شاخه به آن شاخه نپرند» و وقتی تصمیمی گرفته‌اند یا حرفه‌ای را برگزیده‌اند برای موفقیت تنها به همین یکی بسنده کنند.گاهی اوقات هم فکر می‌کنیم اگر تا سی و اندی سالگی هنوز آن «ایده درخشان» را نیافته‌ایم، پس دیگر کارمان تمام است و باید این رویای کارآفرین شدن یا موفقیت را از سرمان بیرون کنیم…”

♦ قضاوت کنیم اما با احتیاط به زبان بیاوریم

“نگویید که شما دیگران را قضاوت نمی‌کنید. اصلا چنین چیزی امکان ندارد. هر کس بگوید این کار را انجام نمی‌دهد، یا دروغ می‌گوید و یا قادر است قضاوت‌های خودش را به زبان نیاورد.”

⇐خواندن و نوشتن |وبلاگ‌نویسی :

♦ مردم جهنم‌اند

 “کسی که متفاوت فکر می‌کند و  تصمیم گرفته که راه خودش را از عوام جدا کند، باید بپذیرد که کم‌ترین هزینۀ پا گذاشتن به راه جدید، تنهایی است.”

♦ تا به‌حال کلمات را نقاشی کرده‌اید؟

 “با استفاده از کلمه نقاشی محیط اطرافتان را با نگاه دقیق‌تری می‌بینید و به اطرافیان هم این امکان را می‌دهید که از محیطی که شما تجربه‌اش کرده‌اید تصویری داشته باشند.”

♦ تخیل چیست و چه رابطه‌ای با خلاقیت دارد؟

“تصور کردن دنیایی متفاوت ازآنچه هست نیازی به نبوغ و استعداد و هوش خاصی ندارد. تمرینی است که همیشه خواسته و ناخواسته به آن می‌پردازیم.”

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا |دیجیتال مارکتینگ:

♦ چگونه استراتژی محتوا بنویسیم؟

“اهداف را طوری انتخاب کنید که قابل فهم، قابل اندازه‌گیری و زمان‌دار بوده و چیزهایی باشند که محتوای شما قادر به انجام دادن آنها باشد.”

♦ تولید‌کننده محتوا‌، مترجم نیست…

“خیلی از کسب‌وکارها برای دادن هزینه پایین‌تر از مترجم به‌جای بازاریاب محتوا استفاده می‌کنند که خب نتیجه مثبتی هم در پی نخواهد داشت.”

♦ رشد شدید دیجیتال مارکتینگ در سال ۹۷

“هیچ وقت برای یک موضوع غیرجذاب و بی‌اهمیت از این نوع کارهای فیک و قلابی انجام نمی‌شود. هر حوزه‌ی که سودآور باشد در آن تقلب زیاد است.”

هفته ۲۸:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

♦ ۱۰ مهارت هوش هیجانی که زندگی ما را متحول می‌کند

“در محل کار، یک تخته سفید برای نوشتن احساسات خود داشته باشید و آن را برای ۲ یا ۳ بخش از روز- صبح، ظهر و بعدازظهر- تقسیم کنید و ۶ یا ۸ احساس را در آن عنوان کنید. سپس از افراد دیگر بخواهید احساساتی را که در طول روز تجربه کرده‌اند، مقابل احساسات عنوان شده تیک بزنند. ببینید بیشترین علامت تیک مربوط به چه احساسی است.”

♦ چگونه فهرست « بایدهای ذهنی» را اولویت بندی کنیم؟

 “اگر شما مانند بیشتر مردم هستید، وقتی روی وظایف کم‌اهمیت و زمان‌محور مانند رزرو اتاق هتل برای یک کنفرانس، پاک کردن صندوق ذخیره ایمیل‌تان یا نوشتن یک خبرنامه ماهانه کار می‌کنید، ممکن است اولویت‌های مهم فراموش شوند.”

♦ نکات آموزنده از زبان بزرگ‌ترین رهبران سیلیکون‌ولی

“قدر ایده‌هایی که به ذهنت می‌رسد را بدان. کمی تأمل کن و آن‌ها را جدی بگیر. اگر احساس می‌کنی خوب هستند از هیچ تلاشی برای ثابت کردنشان نترس.”

⇐خواندن و نوشتن:

♦ برای چه مخاطبانی بنویسیم؟

 “معمولاً نوشته‌هایی که خودِ ما را راضی می‌کند و از احساسات و باورهای عمیق ما سرچشمه می‌گیرد، همان‌هایی هستند که مخاطب ما را هم راضی می‌کند.”

♦ پرسه در حوالی کلمات

 “کلمات در هر زبانی، از اولویت‌های فرهنگی و اجتماعی یک ملت پرده بر می‌دارد. اینکه برای مردمی، طبیعت، احترام و حفظ آن مهم است، تا چه حد به سکوت و توجه و مراقبه اهمیت می‌دهند.”

♦ بازی با زاویۀ دید چطور نوشتن را برای شما لذت‌بخش می‌کند؟

“شاید چون بیشتر داستان‌هایی که خوانده‌ایم، چه فارسی چه غیرفارسی، راوی اول‌شخص داشته‌اند این ذهنیت در ما به وجود آمده که با این نگاه بنویسیم بهتر و فریباتر است.”

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا |وبلاگ‌نویسی:

♦ توسعۀ ساختاری محتوا چیست؟

“کپی‌رایتینگ در این میان اما یک هنر است. هنری است که نویسندگان بزرگ و نابغه به آن مجهزند. نوشتن متنی که با مخاطب حرف بزند، توجهش را جلب کند، او را در خود غرق کند، مانند زائیدن واژه‌هاست. نویسندگان بزرگ و هنرمندانی که بتوانند واژه‌ها را بزایند، بسیار نادر و کمیاب‌اند. هر چند این هنر هم با تمرین و آموزش صحیح توسط یک متخصص قابل فراگیری است.”

♦ ۱۰ توصیه برای نوشتن یک پست جذاب و سئومحور برای وبلاگ + یک سخنرانی تد

“اگر مخاطبان محتوا و پیام کلی یک پست را به‌خوبی دریافت کنند، تمایل بیشتری به اشتراک گذاشتن، لایک کردن و ارسال لینک آن به دیگران خواهند داشت و این کار باعث بهبود رتبه شما در موتور جستجوی گوگل خواهد شد”

♦ کارآفرینی با اینستاگرام

“تصاویر خود گویای مطالب هستند، اما توضیحی که شما می‌نویسید می‌تواند به فهم بهتر موضوع و عمیق‌تر شدن ارتباط با مشتریان کمک کند. نشنال جئوگرافیک، حرفه‌ای این کار است و از توضیحات خود برای کامل کردن تصاویر استفاده می‌کند.”

هفته ۲۷:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

♦ نظم شخصی چیست؟ + سخنرانی تد در مورد آینده‌نگری و برنامه‌ریزی برای آن

“نظم شخصی با تسلط بر افکار شروع می‌شود. اگر شما نتوانید آنچه را که به آن می‌اندیشید کنترل کنید، نخواهید توانست آنچه را که انجام می‌دهید کنترل کنید. به زبان ساده‌تر، نظم شخص یعنی اینکه شما اول بیندیشید و بعد عمل کنید.”

♦ چرا من از عزت‌نفس می‌نویسم؟

 “بارها شده است که نزد کسانی برای مشاوره رفته‌ام که فوق لیسانس، یا حتی دکترای روانشناسی داشته اما در مورد بعضی‌شان وقتی دقیق‌تر فکر می‌کنم، می‌بینم که اگر به پیشنهاداتی که داده بودند گوش می‌کردم الان معلوم نبود به جای تصمیمی که خودم گرفتم و زندگیم بسیار بهتر شده، در چه وضعیتی بودم!”

♦ ذهن‌ِ مردم اخبار مثبت را فیلتر می‌کند

“باید خودت بروی وسط کار. بپری داخل گود. خودت ببینی و بشونی و بچشی. ببینی دولت چه می‌خواهد. شاید اصلاً آن فساد و بوروکراسی آنطور که رسانه ها می‌گویند نباشد. شاید اصلاً در صنعتی که تو فعالیت می‌کنی بازار بکر و پررونقی باشد”

⇐خواندن و نوشتن:

♦ جستارنویسی راهی برای خودشناسی

 “جستار شخصی از آن جهت که موضوع آن، خود فرد است و به دنبال درک و فهمِ خود از پدیده‌ای، آن را می‌نویسد و به نحوی خود را و احساسات و افکار خود را پیرامون آن می‌کاود، ابزار مناسبی برای خودشناسی به نظر می‌رسد.”

♦ چگونه دوچرخه ی نوشتن ما را در جاده ی ترجمه می اندازد؟

 “بدون فکر کردن بنویسید! شبیه کودکی که در نخستین روزهای دوچرخه سواری، مصمم و یک نفس رکاب میزند، بی وقفه بنویسید و به نتیجه اش فکر نکنید. سرتان را نچرخانید، فقط به جلو نگاه کنید. کم کم متوجه میشوید که دوچرخه ی کلماتتان بدون هیچ مشکلی در مسیر جلو میرود.”

♦ قدرت نوشتن

“اگر در هنگام نوشتن پرده از روح خود برگیری، در زندگی هم یاد می‌گیری همیشه بی‌پرده سخن بگویی. اگر در نوشته‌هایت با خودت صادق باشی، در زندگی‌ات هم صداقت همیشه سرلوحه‌ی کارهایت می‌شود.”

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا |وبلاگ‌نویسی:

♦ پیشنهاد جو پولیزی برای نوشتن یک تقویم محتوایی کامل

“تمامی کارآفرینان محتوامدار در یک چیز مشترک‌اند. آن‌ها گردش کاری خود را از طریق یک تقویم محتوایی حفظ می‌کنند و به پیش می‌برند”

♦ من از لبِ تو منتظر یه حرف تازه‌ام

“اگر در وبلاگم چیزی می‌نویسم ترجیحاً در مورد موضوع یا نکته‌ای باشد که در کار یا برنامه‌هایی که در پیش گرفته‌ام خودم در آن زمان در موردش به خودم گفته باشم : wow!”

♦ شبکه‌های اجتماعی چه اهمیتی دارند؟

“میزان فالوئرهای شما در شبکه‌های اجتماعی صرفا یک «عدد» است. اگر بدانیم اینستاگرام چگونه کار می‌کند متوجه خواهیم شد که تعداد بالای فالوئر برای ما مفید نیست. مهم‌ترین مسئله در اینستاگرام میزان تأثیرگذاری و درگیر کردن مخاطب با محتواست. برای اولین پارامتر ما هیچ شاخصی در دست نداریم.”

هفته ۲۶:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

♦ شباهت انسان‌ها به موجوداتِ دنیایِ دیجیتال
“بعضی آدم‌ها مثل گوگل‌اند. فقط به درد گرفتن اطلاعات می‌خورند…”

♦ تاثیر ارتباط با دیگران در کشف فرصت‌های بالقوه کسب‌وکار

“یک شبکه خوب باید بتواند طیفی از منابع را برای شما فراهم آورد که آنها را دارا نیستید و به تنهایی نمی‌توانید آن را برای خودتان تامین کنید.”

♦ نقش همراه در توسعه فردی

“او کسی است که نگرش شمارا می‌داند. آتش اشتیاق را برمی‌افروزد و در مسیر خودسازی، چراغ راهتان است. او هیچ‌گاه نمی‌گذارد که به بیراهه قدم بگذارید و به‌عنوان بازویی قوی همواره در کنارتان خواهد بود.”

⇐خواندن و نوشتن:

♦ سال‌هاست ساكن حبابم

 “چشم من به نويسندگان نسل‌هاي جوان‌تر دوخته شده. اين دوره زمانه آنهاست و آنها دانش و غريزه‌اي براي ادبيات دارند كه در من نشاني از آن نبود. در دنياي كتاب‌، سينما، تلويزيون و تئاتر استعدادهاي بي‌پروا و پرشور و حرارت مي‌بينم: زنان و مرداني كه چهل‌وچند، سي‌وخرده‌اي يا بيست ساله‌ هستند. بنابراين من خوش‌بينم. چرا نبايد باشم؟

♦ راه‌های افزایش خلاقیت برای نوشتن مطالب بهتر و بیشتر

 “بعضی مواقع نوشتن به حدی سخت می‌شود که بعد از نیم ساعت کلنجار رفتن با صفحه سفید پیش رو، نویسنده از دست خودش عصبانی می‌شود و کلا همه چیز را کنار می‌گذارد.”

♦ چطور یک گفتگوی خواندنی بنویسم؟

“نوشتن گفتگو بین دو نفر آسان است اما دیالوگی که بتواند متن را پیش ببرد و ما را به هدف برساند و روی مخاطب تأثیر بگذارد سخت است.”

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا |وبلاگ‌نویسی:

♦ مقدار استاندارد برای انواع متن، پادکست و ویدیو

“مثل استفاده از چاقوی گرمی که کره را می‌برد و آن را ذوب می‌کند، باید در گرماگرمی که خواننده حوصله و زمان خواندن پست را دارد، ذهن خواننده در ماجرای اصلی پیام ذوب شود و به خوبی درگیرش شود.”

♦ کپی رایتینگ چیست؟ کپی رایتر کیست؟

“در ساده‌ترین تعریف، کپی‌رایتینگ پیوند تجارت و نویسندگی است. کپی‌رایتینگ جایی است که مهارت‌ها و تکنیک‌های نویسندگی به کمک کسب‌وکار می‌آید تا کالا یا خدمتی به درستی معرفی شود”

♦ روش‌های نوشتن یک متن ترغیب کننده + سخنرانی یک تبلیغ نویس در تد

“بسیاری از محصولات و خدمات را می‌توان یافت که تا مدتی قبل وجود نداشتند و کسی نیازی به استفاده از آن نمی‌دید ولی این کپی رایترها بودند که با متقاعد کردن مخاطبان به اینکه آن محصول یا خدمت را نیاز دارند، آنان را ترغیب به خرید و استفاده از آن محصول یا خدمت کردند.”

هفته ۲۵:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

♦ مهاجرت از ایران آیا کار درستی است؟
“برخی «رویای» مهاجرت از ایران را دارند. اما مهاجرت از ایران، رویا نیست، هدف سطح بالا هم نیست. چیزی نیست که وقتی آدمی به آن برسد، زندگی‌اش سراسر سرشار از معنا و لذت و غنا شود.”

♦ جذاب‌ترین کاری که می‌توانی انجام دهی

“فکر می‌کنم سؤال بهتری که بد نیست هرازگاهی از خودمان بپرسیم این باشد:

جذاب‌ترین کاری که می‌توانی در طول زندگیت انجام بدهی چیست؟”

♦ با این دید شروع کن تا همیشه انگیزه در کسب و کارت موج بزند

“تصور کن بتوانی بیشتر از هر کس دیگری روی کسب و کاری که عاشقش هستی وقت بگذاری آنوقت بعد از یک سال قطعا یکی از رهبران آن بازار خواهی بود.”

⇐خواندن و نوشتن:

♦ چهاردهم تیر، روز قلم با اهل قلم

 “بهترین مزیت نویسندگی این است که می‌توانی بی‌نهایت عجیب‌و‌غریب بنویسی و تا زمانی که می‌نویسی کسی جلودارت نیست. “

♦ نویسندگان چگونه جهان را تغییر می‌دهند؟
 “می‌توانیم با نوشتن به دیگران نشان دهیم که بدون اینکه مسیر تعریف‌شده‌ای را پیش بگیرند می‌توانند کارهایی که دوست دارند را راحت‌تر و بهتر انجام بدهند.”

♦ چگونه متن‌های طولانی بنویسیم؟

“با خودم فکر میکردم که من چگونه هر روز اینهمه کلمه بنویسم. اصلا مگر می‌شود اینهمه نوشت. آخر من چه بنویسم؟”

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا |وبلاگ‌نویسی:

♦ چگونه یک دیجیتال مارکتر موفق شویم؟

“این تخصص در یک زمینه است که مهم است. بهتر است که از تمام مسائل آگاهی پیدا کنید ولی تنها در یک حیطه مثل ایمیل مارکتینگ، سئو، بازاریابی شبکه‌های اجتماعی، ویدئو مارکتینگ و.. تخصص داشته باشید.”

♦ ایده‌هایی دیوانه‌وار برای متفاوت بودن در صنعت تبلیغات

“حتی غارنشینانی که با کشیدن شکل و خطوط می‌خواستند حرف ها و افکارشان را ثبت کنند و به آیندگان انتقال بدهند هم به نوعی در حال تولید محتوا بودند!”

♦ نیش مارکتینگ یا نیچ مارکتینگ!

“شاید بتوان گفت در محصولات خیلی ویژه و خاص، ممکن است رقبای شما انگشت شمار باشند و لذا با کمترین هزینه می توانید تبلیغات انجام دهید و در گوگل هم در بالای نتایج جستجو قرار بگیرید.”

هفته ۲۴:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

♦ درس‌هایی از جام جهانی برای درک بهتر تفکر سیستمی
“در رونق، همه هستند و حتی تصمیم‌های اشتباه هم، کمابیش جواب می‌دهند. اما در رکود، فرصت طلبان بازار را ترک می‌کنند، ارزیابی‌ها واقع‌بینانه‌تر می‌شود، منابع خود را بهتر می‌بینیم، ارزیابی ریسک را آگاهانه‌تر انجام می‌دهیم، پای خود را در جاهای محکم‌تر می‌گذاریم، و در این وضعیت، پس از اینکه شرایط عادی‌تر شد، در مقایسه با کسانی که تازه از روزنامه‌خوانی و تلگرام‌خوانی و خبرخوانی و لایک زدن در اینستاگرام به زندگی روزمره بازگشته‌اند، جای پای محکم‌تری داریم.”

♦ داستان خانۀ قدیمی ما و دن اریلی

“مادامی که تصویری برتر از گذشته در ذهن می‌سازیم و وقتی با ناملایماتی در زمان حال روبرو می‌شویم، سریع به آن تصویر برمی‌گردیم و خوشبختی گذشته را با بدبختی امروز قیاس می‌کنیم.”

♦ چرا می گویم در ایران تیم مهمترین بخش است

“ای کاش یک عده به جای سرمایه‌گذاری در زمین، خودرو، طلا و دلار، در پرورش افرادی با مهارت‌های بالا سرمایه گذاری می‌کردند”

⇐خواندن و نوشتن:

♦ ایده گرفتن از زندگی به روایت شرلی جکسون

 “بهترین مزیت نویسندگی این است که می‌توانی بی‌نهایت عجیب‌و‌غریب بنویسی و تا زمانی که می‌نویسی کسی جلودارت نیست. “

♦ یک شب یک نویسنده در دیدار با «ابوتراب خسروی» برگزار شد
 “همان‌طور که نویسنده می‌نویسد، می‌اندیشد. نوشتن وجهی از اندیشیدن است. در واقع وقتی قلم به دست می‌گیرید اولین کلماتی که می‌نویسید به ناخودآگاهتان نیشتر می‌زنید و کلمات از ناخودآگاه شما نشات می‌گیرد و ناخودآگاه مثل جنگلی است از گذشته. بخشی از کار نویسندگی ارتباط با ناخودآگاه است.”

♦ توصیه‌های آنه کارسون به نویسندگان جوان

“هر آنچه را دوست داری بنویسی، به همان شیوه‌ای بنویس که دوست داری.”

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا |وبلاگ‌نویسی:

♦ خوشه محتوا به جای کلمات کلیدی: استراتژی محتوای خود را به‌روز کنید

“مردم تشنه پاسخ‌های فوری هستند؛ برای همین سراغ گوگل می‌روند. گوگل هم دوست دارد پاسخ‌ها دقیقا همان چیزی باشند که کاربران می‌خواهند.”

♦ ۵ نوع محتوای جذاب که هیچ مخاطبی نمی تواند از آن چشم پوشی کند!

“حتی غارنشینانی که با کشیدن شکل و خطوط می‌خواستند حرف ها و افکارشان را ثبت کنند و به آیندگان انتقال بدهند هم به نوعی در حال تولید محتوا بودند!”

♦ روش‌های کسب درآمد از طریق وبلاگ نویسی و تولید محتوا

“بسیاری از افراد به‌جای فعالیت فیزیکی ترجیح می‌دهند با فعالیت در فضای وب و از طریق وبلاگ نویسی و تولید محتوا کسب درآمد کنند.”

هفته ۲۳:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

♦ چالش‌های پیش‌روی منابع‌انسانی در شرایط ابهام اقتصادی و چند راه‌کار

♦ اثرات عزت نفس پایین در افراد

♦ نحوه صحیح مدیریت از زبان دیپاک چوپرا

⇐خواندن و نوشتن:

♦ از نویسندگی با مدادقرمز تا پایان‌نامه‌ای که در حیاط دانشگاه پخش شد

♦ بیش‌تر از داستان

♦ چگونه بر اساس داستان‌های شخصی یک پست وبلاگ بنویسیم؟

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا |وبلاگ‌نویسی:

♦ چرا وبلاگ‌نویسی مهم است؟

♦ استراتژیست محتوا کیست و چه مهارت‌ هایی دارد

♦ چگونه محتوای داغ وایرال تولید کنیم؟

هفته ۲۲:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

♦ مدیریت را به زندگی شخصی خود بیاورید!

♦ کسب‌وکار شما اکوسیستمی است یا سیستمی؟

♦ بهبود یادگیری با اجتناب از مصرف بیهوده اطلاعات

⇐خواندن و نوشتن:

♦ ترجمه فارسی یک کتاب درجه‌یک+مقدمه ست گادین

♦ جستار چه کم از مقاله دارد؟

♦ چگونه نگوییم، نشان بدهیم؟

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا |وبلاگ‌نویسی:

♦ چطور وبلاگ‌نویسی در لحظات سخت زندگی به کمک ما می‌آید؟

♦ صفحه‌های پرفالوئر چطور مدیریت می‌شوند؟

♦ ۳ دستاورد وبلاگ نویسی روزانه + فیلم مصاحبه اولین وبلاگ نویس ایرانی

هفته ۲۱:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

♦ در باب اهمیت چک لیست، ابزاری مهم برای انجام کارهای پیچیده

♦ مصائب بزرگ‌ترین متخصص خودمهاری برای مهار خود

♦ رویدادنگاری و تاثیر آن بر مهارت‌های رهبری سازمانی

⇐وبلاگ نویسی، خواندن و نوشتن:

♦ یکی از ارزشمندترین دستاوردهای کتاب

♦ استعارۀ زندگی شما چیست؟

♦ کتاب: شب یک شب دو| بهمن فُرسی

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا | کپی رایتینگ و تبلیغ نویسی:

♦ سرویس های وبلاگ نویسی و توافق ضمنی حضور در پلتفرم‌ها (دلم برای نوشته‌های محمدرضا تنگ شده بود.)

♦ بازاریابی محتوا چیست؟

♦ فرمول تبلیغ نویسی AIDA از مست کردن ذهن مخاطب تا خرید

هفته ۲۰:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

♦ زکات دانش؛ پیشنهاد مشاورۀ رایگان دیجیتال مارکتینگ

♦ چه رابطه‌ای بین توسعه فردی و ترس وجود دارد؟

♦ تقویت عزت نفس با دستگیری منتقد آسیب رسانم!

⇐وبلاگ نویسی، خواندن و نوشتن:

♦ چگونه مرور کتاب بنویسیم؟

♦ ۶ ویژگی یک ویراستار خوب

♦ چرا از کتاب خواندنم بهرۀ کافی نمی‌برم؟

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا | کپی رایتینگ و تبلیغ نویسی:

♦ یو-ایکس رایتر کیست و چه کار می‌کند؟

♦ محتوا چیست و مدیر ارشد محتوا کیست؟

♦ میکروبلاگینگ چیست؟

هفته ۱۹:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

♦ چگونه حضور قدرتمندتری داشته باشیم؟

♦ پنج نشانه از اینکه به یک مربی کسب‌وکار نیاز دارید

♦ ۵ درسی که می‌توان از نامه سالانه جف بزوس به سهامداران آمازون آموخت (با نکته جالبی دربارۀ اهمیت نوشتن در آمازون)

⇐وبلاگ نویسی، خواندن و نوشتن:

♦ راه‌های خواندن کتاب‌های کسل کننده / علامت‌گذاری بهترین راه کتابخوانی است

♦ وقتی شاعران شعر نمی‌خوانند

♦ ۷ توصیه برای نویسندگی موفق

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا | کپی رایتینگ و تبلیغ نویسی:

♦ تپسی و کمپین جدیدش خطاب به مسافر و راننده

♦ مدل مرکز و پره برای بازاریابی محتوا ( توزیع محتوا )

♦ فهرست منابع فارسی و انگلیسی برای یادگیری و مطالعۀ دیجیتال مارکتینگ

هفته ۱۸:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

♦ ساده‌ترین سؤالات خودشناسی

♦ کافه‌ رفتن یک ضرورت است! (وبلاگ جدید یک دوست خوب با یک گرافیک با جذاب)

♦ این دلیل نه تنها مانع رشد کسب و کار می شود بلکه شکستت را نیز تضمین می کند

⇐وبلاگ نویسی، خواندن و نوشتن:

♦ ابزار نگارش، در شکل‌گیری افکار ما نقش دارد

♦ او به دنبال خوشبختی بود

♦ می‌نویسم پس هستم

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا | کپی رایتینگ و تبلیغ نویسی:

♦ محتوای کاربرساز؛ وقتی مخاطبان دست به «کار» می‌شوند

♦ مهمترین مهارت‌های بازاریابی محتوا

♦ با این ۱۲ تاکتیک تولید محتوا، تعداد لایک و فالور را در اینستاگرام کسب و کارتان افزایش بدهید

هفته ۱۷:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

♦ به توجهتان توجه کنید

♦  این یک فرصت است؛ از دست ندهید!

♦ کارآفرینی از هیچ (اگر به فکر راه‌اندازی کسب‌وکار هستید، این پست الهام‌یخش را بخوانید.)

⇐وبلاگ نویسی، خواندن و نوشتن:

♦ چرا کتاب بخوانیم؟

♦ موفقیت در وبلاگ نویسی فقط با صد پست!

♦ ۸ نکته برای فضاسازی در نوشته

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا | کپی رایتینگ و تبلیغ نویسی:

♦ میکرو کانتنت‌ها چه هستند؟ آن‌ها چگونه حجم محتوا را افزایش می‌دهند؟

♦ اینفوگرافیک بیش از ۵۰۰۰ ابزار دیجیتال مارکتینگ

♦ متن و اسلاید‌های سخنرانی یاور مشیرفر در «باشگاه تولیدکنندگان محتوا»

هفته ۱۶:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

♦ زندگی تمرین نیست

♦ اول خودتان را مدیریت کنید، بعد سایرین را

♦ دیر خوابتان می‌برد؟ کارهای فردا را بنویسید تا چشم‌هایتان ۹ دقیقه زودتر بسته شوند!

⇐وبلاگ نویسی، خواندن و نوشتن:

♦ چطور وبلاگ‌نویسی را از نو شروع کنیم؟

♦ قدیسی که مشهورترین نویسنده فرانسه شد

♦ چگونه از قدرت استعاره استفاده کنیم؟

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا | کپی رایتینگ و تبلیغ نویسی:

♦ قاتل خلاقانه ترین ایده های تولید محتوا

♦ استخدام یک کپی رایتر حرفه ای با این ۳۱ ویژگی! 

♦ چرا اکثر افرادی که کسب و کار اینترنتی دارند به درآمد نمی رسند؟

هفته ۱۵:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

♦ خلاقیت را از هنرمندان بیاموزید

♦ وقتی یک فرد کم‌سواد بیشتر از متولیان امر «توسعه» را می‌فهمد

♦ جای خالی آژانس‌های مشاوره‌ای

⇐وبلاگ نویسی، خواندن و نوشتن:

♦ برای خلاص شدن از وضعیت «قفل کتاب» چه کنیم؟

♦ «هکسره» چیست؟ نحوۀ صحیح به کار بردن آن چگونه است؟

♦ مزیت تبدیل گفتار به نوشتار

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا | کپی رایتینگ و تبلیغ نویسی:

♦ چطور با تولید محتوا مثل حرفه ای ها کسب درآمد کنیم [فیلم]

♦ فهرستی کاربردی از ایده‌های محتوایی

♦ می خواهید بیشتر بفروشید؟ از مشتری ها قهرمان بسازید

هفته ۱۴:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

♦ موفقیت در زندگی پس از مرگ

♦ چگونه اهداف خود را ترسیم کنیم و در مسیر رسیدن بمانیم؟

♦ روزهای دست‌نیافتی: راهکاری برای افزایش بهره‌وری در کار

⇐وبلاگ نویسی، خواندن و نوشتن:

♦ کلمات فارسی در فضای آنلاین هم عمق دارند!

♦ ۱۵ دلیل برای داشتن وبلاگ شخصی

♦ وقتی نمی‌توانید بنویسید…

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا | کپی رایتینگ و تبلیغ نویسی:

♦ چگونه محتوا تولید نکنیم؟

♦ رویای هر بازاریاب محتوا ، تولید محتوای ویروسی است اما چگونه؟

♦ تولید محتوا! شاید این بار برای بحران‌های کشور

هفته ۱۳:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

♦ آسیب‌پذیر باشید تا موفق شوید

♦ دو کلید موفقیت در کسب و کار های کوچک / آنقدر هم پیچیده نیست!

♦ مهارت رهبری را در زندگی روزمره خود تمرین کنید

⇐وبلاگ نویسی، خواندن و نوشتن:

♦ گفتن جملات الهام بخش الهام بخش است

♦ گوسفندنگری به خواندنِ کتاب

♦ راهی برای بهتر نوشتن

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا | کپی رایتینگ و تبلیغ نویسی:

♦ باورهای غلط در مورد بازاریابی محتوایی

♦ یک اخطار جدی؛ مرگ خاموش یک تولیدکننده محتوا

♦ فرصت بی‌نظیر تولید محتوا برای موبایل

هفته ۱۲:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

♦ شبکه اجتماعی انسانی (مفید و جذاب)

♦ انجام کارها به روش انسان غارنشین

♦ ارزش ها؛ برای افراد مختلف متفاوت است! (دوست نازنینی که به گمانم افتخار کشور افغانستان است)

⇐وبلاگ نویسی، خواندن و نوشتن:

♦ عادت‌های عجیب نویسندگان مطرح در هنگام خلق اثر

♦ چطور ایده نوشتن مقاله اغوا کننده بعدی سایت را پیدا کنیم

♦ چطور بلاگرهای تاثیرگذار را راضی کنید تا به وبلاگ شما لینک بدهند؟

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا | کپی رایتینگ و تبلیغ نویسی:

♦ وب فارسی منزوی تر از همیشه! (تحلیلی خواندنی از دوست متشخص و خوبم محمود بشاش)

♦ تولید محتوای غنی در کوتاه‌ترین زمان

♦ راه‌اندازی کسب و کار با بازاریابی محتوا (یک وبلاگ‌نویس تازه‌نفس)

هفته ۱۱:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

♦ چگونه اهداف بلند مدت را به کارهای روزانه تبدیل کنیم

♦ چطور بفهمیم ایده کسب و کارمان خوب است یا نه

♦ عادت صبحگاهی تیم فریس : چطور از اول صبح روزمان را بسازیم

⇐خواندن و نوشتن:

♦ ​چرا باید برای نوشتن شاهکار به کویر پناه ببریم؟

♦ کتاب‌نخوان عزیز! لطفاً این حرف‌ها را نزنید

♦ چرا نویسنده‌ها باید صبورتر باشند؟

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا | کپی رایتینگ و تبلیغ نویسی:

♦ درباره تگ گذاری و استفاده برچسب در وبلاگ

♦ ۱۳ توصیه‌ از جو پولیزی برای تولید محتوا

♦ ۱۸ نکته از گفتگوی جذاب یک ساعته دو استراتژیست محتوایی

هفته ۱۰:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

♦ مرور چند نکته برای روزهای آغاز سال

♦ ساعت چرک‌نویس

♦ چرا اکثر تصمیمات سال جدید شکست می‌خورند؟

⇐خواندن و نوشتن:

♦ ​چرا به کلمه‌ها نیاز داریم؟

♦ حقایقی درباره کتاب‌های رهبران جهان

♦ چرا باید زیادتر حرف بزنیم؟

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا | کپی رایتینگ و تبلیغ نویسی:

♦ رؤیاپردازی و انسان‌گرایی در عصر الگوریتم‌ها و هوش مصنوعی (متن سخنرانی‌ جذاب علیرضا مجیدی در همایش وب و موبایل ایران)

♦ آینده محتوا به کجا خواهد رفت؟ در گفتگو با شاهین کلانتری

♦ آیا پلتفرم‌های وبلاگ‌نویسی اجتماعی می‌توانند جایگزین وبلاگ‌ها شوند؟

هفته ۹:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

♦ ممکن است به‌جای یک کسب‌و‌کار، هیولا بیافرینید! (استفادۀ خلاقانۀ یک کتاب مدیریتی از استعاره. دو پاراگراف پایانی این متن را از دست ندهید.)

♦ استیو وزنیاک از فرمول ساده خود برای خوشبختی می گوید

♦ پایان عصر شبکه‌های اجتماعی دور از تصور نیست

⇐خواندن و نوشتن:

♦ کلماتی که روی دامنم نوشتم

♦ دربارهٔ پیش-از-نوشتن

♦ ۳ گام ساده تا زیباتر شدن نوشته‌های شما

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا | کپی رایتینگ و تبلیغ نویسی:

♦ خیلی دور خیلی نزدیک (یک رهبر دیجیتالی چگونه با شما ارتباط برقرار می‌کند؟)

♦ برای پیشرفت علم داستان‌های علمی بنویسید!

♦ چطور تنها با روزی ۳ ساعت نوشتن استاد تبلیغ نویسی شویم

هفته ۸:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

♦ جدول برنامه ریزی هفتگی (+ فایل PDF برای دانلود)

♦ دعوا، بلاک، خروج از گروه، یکی را انتخاب کنید

♦ نکته های کوچک زندگی (اچ جکسون براون)

⇐خواندن و نوشتن:

♦ مخاطبانم را در کجا ملاقات می‌کنم؟

♦ توصیه‌هایی برای نوشتن تا بهتر نوشتن!

♦ ادبیات چگونه به کسب‌وکار کمک می‌کند؟

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا | کپی رایتینگ و تبلیغ نویسی:

♦ مقایسه دو پیام تبلیغاتی برای هدیه روز مادر (از ساعت سیکو تا چرم مشهد)

♦ این تکنیک تو را از تبلیغ نویس خوب به تبلیغ نویس عالی تبدیل میکند

♦ استفاده از استوری های اینستاگرام برای بهبود کسب و کار ( ویدئو )

هفته ۷:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

♦ کسب درآمد نباید تنها هدف شما باشد

♦ خستگی ذهنی هنگام استفاده از فضای دیجیتال

♦ نگاهی دقیق به درس های ایمیل قدیمی خالق اپل / نگارش ایمیل به سبک استیو جابز

⇐خواندن و نوشتن:

♦ رمان‌ها چطور می‌توانند از شما نویسنده بهتری بسازند؟

♦ ویژگی‌های شعر مینیمال چیست؟

♦ چطور با این عادت مهم یک تبلیغ نویس حرفه ای و ثروتمند شویم (جذاب و کاربردی)

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا:

♦ آینده بازاریابی محتوا در کشور چگونه خواهد بود؟

♦ سن محتوای شما چقدر است؟

♦ آموزش تولید محتوا – ۸ هک روان شناسی در تولید محتوای جذاب برای مخاطب ( + بررسی نمونه های موفق )

هفته ۶:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

♦ از عقب ماندگی کشورمان پول دربیاوریم

♦ ۵۰ جمله‌ای که به شما انگیزه انجام هر کاری را می‌دهند

♦ جملاتی که تضمین می‌کنند ایمیل‌های شما خوانده نمی‌شوند

⇐خواندن و نوشتن:

♦ چطور تبلیغ نویسی به من کمک کرد به جای دیوار پل بسازم (نوشته‌ای از یک کپی رایتر)

♦ چرا کلمات لیز می‌شوند؟ (شکیبستان)

♦ تاثیر ​رمان‌های جنایی در درمان افسردگی

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا:

♦ چک‌ لیست کاربردی برای سنجش کیفیت محتوا

♦ بررسی کتاب Killing Marketing – از خاکستر ققنوس بازاریابی، این‌بار چه چیزی متولد می‌شود؟ (از دوست خوبم امین کاکاوند نازنین)
(فلسفه بازاریابی محتوا خیلی ساده است: جو پولیتزی حدود ۱۰ سال است که دارد می‌گوید برای موفقیت در کسب و کار باید یک رابطه قوی و ثمربخش با مخاطب برقرار کنیم و بهترین کار برای رسیدن به این هدف هم تولید محتوای ناب و مفید در زمینه‌ایست که در آن تخصص داریم.)

♦ بازاریابی محتوا به وسعت یک کشور

هفته ۵:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

♦ چه زمانی از روز بهره وری بیشتری دارید

♦ شما چه استفاده‌ای از «دست نامرئی» می‌کنید؟ (نوشتۀ خواندنی بابک یزدی عزیز)

♦ پاسخ به ۱۰ سوال متداول در رابطه با رزومه‌نویسی

⇐خواندن و نوشتن:

♦ باید آنچه را می‌دانی بنویسی؟ (پاسخ نویسندگان سرشناس به یک سوال اساسی)

♦ چرا باید شاعران را استخدام کنیم؟ (جذاب و خواندنی)

♦ آموزش نویسندگی به روش فندک زیپو (یک وبلاگ‌نویس خوش ذوق)

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا:

♦ قاعدۀ ۱۰ برابر در تولید محتوا

♦ تقوا در بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو

♦ با این روش از فلج شدن ذهنت هنگام تبلیغ نویسی جلوگیری کن

هفته ۴:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

♦ کتاب نوآفرینی (Originals) نوشته آدام گرنت (معرفی یک کتاب جذاب)

♦ افزايش سرانه اعتماد به نفس (نوشتۀ جلال سمیعی)

♦ برای سعید محمدی: آمادگی برای زندگی در جهانی با یکپارچگی افقی (قابل تأمل)

⇐خواندن و نوشتن:

♦ نویسندگانی که از کتاب‌های خود متنفرند (کمالگرایی را کنار بگذارید و اولین شاهکارهای افتضاح خودتان را خلق کنید!)

♦ اگر کی‌روش سرمربی نمی‌شد حتماً نویسنده می‌شد

♦ چهار انگیزه نویسندگان برای نوشتن از زبان جورج اورول

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا:

♦ بهترین شغل خلاقانه برای زنان

♦ بهترین موضوعات برای تولید محتوا

♦ اخبار سئو و بازاریابی محتوا (پست مفیدی که به صورت مداوم می‌توانید آن‌را دنبال کنید)

هفته ۳:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

♦ پیشنهاد ایجاد شغل با ٢٠٠ میلیون تومان برای جوانان بیکار (آقای ادیب در ارائه مطالب به شکل هوشمندانه‌ای از روش فهرست‌نویسی استفاده می‌کنند و همین موضوع خواندن مطالب را راحت‌تر و بهتر می‌کند.)

♦ چگونه امنیت شغلی خود را تضمین کنیم؟

♦ مدیریت زمان، دروغ یا حقیقت

⇐خواندن و نوشتن:

♦ زن، زندگی و نوشتن از نگاه «ویرجینیا وولف» (اگر حقیقت را در مورد خودتان نگویید، نمی‌توانید آن را درباره دیگران بگویید.)

♦ توصیه‌های نویسنده هری پاتر به نویسندگان جوان‌ (برای یک مرتبه هم شده لپ‌تاپ یا تبلت خود را کنار بگذارید و قلم به‌دست بگیرید. من دو قسمت اول «هری پاتر» را با دست نوشتم و بعد آنها را تایپ کردم. یک کاغذ و خودکار؛ تمام چیزهایی است که یک نویسنده با استعداد به آن نیاز دارد.)

♦ چرا نباید بعضی شعرها را منتشر کرد؟

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا:

♦ مهارت های لازم برای تولید کننده محتوا (پستی جامع و خوب از محمدصادق اسلمی)

♦ چگونه محتوایی بنویسیم که همه آن را بخوانند؟ (کاربردی و مفید)

♦ محتوای آزاد ،محتوای زندانی (یک تحلیل خواندنی)

هفته ۲:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

♦ باشه برای بعد (ویکتور هوگو عادت داشته برهنه مشغول نوشتن شود، و به پیش‌خدمت خود می‌گفت لباس‌هایش را قایم کند تا وقتی که قرار است مشغول نوشتن باشد نتواند بیرون برود.)

♦ چگونه از دنیای مجازی درآمد کسب کنیم

♦ با روحیه‌ای آزادتر و اراده‌ای قوی‌تر روزتان را آغاز کنید (با اشاره‌ای به صفحات صبحگاهی)

⇐خواندن و نوشتن:

♦ اورسولا لو گویین و کتاب؛ این وسیله‌ی پیچیده و کارآمد (کوتاه و خواندنی)

♦ دوستِ کتاب‌نخوانِ من: خداحافظ

♦ ۳ تفاوت ترانه با شعر

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا:

♦ هوش محتوایی چیست؟ (برای تولید محتوای موثر)

♦ ویژگی محتوای خوب ؛ آویزه گوش کنیم

♦ فهرست کلمات کاربردی برای عنوان نویسی در هوش محتوایی

 هفته ۱:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

♦ نکته کوچکی در مدیریت زمان (و البته مدیریت همه منابع) (نوشتۀ جذاب و کوتاهی که طی چند روز اخیر مدام به آن فکر کرده‌ام.)

♦ مخترعِ لایک دلتنگ دورانی است که اینترنت وجود نداشت

♦ باورهای رایج نادرست در مورد افزایش بهره‌وری (در این لینک نکات جالبی دربارۀ خواب و سحرخیزی وجود دارد.)

⇐خواندن و نوشتن:

♦ چکش‌کاری کلمات به سبک نویسندگان مشهور / پیشنهادهای ناتمام آقایان نویسنده! (جملات کوتاه قابل تاملی در این لینک وجود دارد.)

♦ کتاب‌های پیشنهادی «بیل گیتس» و «زاکربرگ» (کتاب جذاب انسان خردمند هم در این فهرست وجود دارد.)

♦ چگونه یک پروژه کاری را با شادی آغاز کنیم

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا:

♦ چرا باید محتوای «همیشه سبز» تولید کنیم؟ (یک تعریف جامع و خوب از محتوای سبز)

♦ ۱۸ پرسش در زمینه بازاریابی محتوا (شاید این لینک را هم دوست داشته باشید:گفتاوردهایی دربارۀ تولید محتوا)

♦ چگونه یک وبلاگ نویس حرفه ای شوید؟

شرکت در طرح تابستانه مدرسه نویسندگی (طرحی ویژه برای نوشتن و تولید محتوا در تابستان ۹۷)

دانلود رایگان کتاب چگونه به یک نویسنده آنلاین تبدیل شویم؟
دریافت نامه‌های شاهین کلانتری
کانال مدرسه نویسندگی در تلگرام
توییتر شاهین کلانتری
همه چیز دربارۀ کتاب «چرا باید زیادتر حرف بزنیم؟»
سایت رسمی مدرسه نویسندگی

شاهین کلانتری...
ما را در سایت شاهین کلانتری دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : وستا shkalant بازدید : 160 تاريخ : سه شنبه 30 مرداد 1397 ساعت: 22:47